Ana Sayfa
Hakkımızda

Hakkımızda

İletişim Koordinatörlüğü (İLKO);

- Üniversitenin kurumsal kimliğini ulusal ve uluslararası alanlarda en etkin şekilde tanıtarak üniversitenin kurumsal itibarını geliştirecek çalışmalarda bulunmaktadır.

- Yerel, ulusal ve uluslararası alanda üniversitemizle ilgili yazılı, sesli, görüntülü ve dijital medya Koordinatörlüğümüz tarafından takip edilmekte, bu veriler işlenmekte, arşivlenmekte ve ilgili yöneticilere sunulmaktadır.

 -Kurumsal kimlik çalışmaları doğrultusunda; üniversite, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokulu, enstitüler ve araştırma merkezleri için yapılan basılı ve elektronik iletişim ürünlerinde kullanılmak üzere Koordinatörlüğümüzün internet sitesinde verilen görsel kimlik kılavuzunu sunmaktadır.

-Üniversitemizdeki çeşitli durum ve etkinlikler için gelen belge (e-Duyuru, Vefat, Haber Bildirim, Teşekkür, Takdir ve Grafik Tasarım) taleplerini karşılamaktadır.

-Üniversitemiz tarafından düzenlenen etkinlik, organizasyon, program ve eğitimler için görsel materyal tasarımı, fotoğraf ve video desteği sağlamaktadır.

-Tüm personelimiz için gerekli bilgi ve duyuruların mail sistemi ile duyurulmasını sağlamaktadır.

-Koordinatörlüğümüze ulaştırılan ve haber niteliği taşıyan her türlü etkinlik ve çalışmaların haberleştirilmesi ve Üniversitemizin ana sayfasından ve kurumsal sosyal medya hesaplarından yayınlanmasını sağlamaktadır.

-Basın kuruluşlarıyla iletişim içinde olmak, üniversite ile ilgili haberlerin basında etkin şekilde yer almasını sağlamaktadır.

-Üniversitemizle ilgili basında yer alan haberlerin takibi ve arşivlenmesini sağlamaktadır.

-Koordinatörlüğümüz okullardan gelen üniversite tanıtım-gezi taleplerini almakta, organize etmekte ve akademik takvime uygun bir şekilde tanıtım yapılmasını sağlamaktadır.

-Sakarya Üniversitesi internet sayfasında yer alan etkinlik takvimi ve kurum dışı duyurular Koordinatörlüğümüz tarafından yayınlanmaktadır.

-Koordinatörlüğümüz sosyal medya hesaplarının içerik yönetimini yaparak, hesapların takip edilmesi için gereken faaliyetleri yönetmektedir.

-Koordinatörlüğümüz canlı yayın faaliyetleri yürüterek, Üniversitemizin tüm birimlerine video ve kurgu desteği vermektedir.

-Bu sayfaya ait her türlü içerik Koordinatörlüğümüz tarafından üretilmektedir.

Koordinatörlüğümüz ile ilgili her türlü talep ve önerilerinizi bilgi@sakarya.edu.tr adresinden bizlere iletebilir ve kurumsal sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.